"We were impressed with the speed PMA came to terms with the brief
and very pleased with the finished result
"

Director, London Transport Museum

"A solid understanding of the brand, grasp of the technical requirements of TV
coupled with a flair for innovative and realistic design
"

Mike Kavanagh, Head of presentation BBC Television News

"PMA's understanding of FMCG and the power of a simple but rigorously delivered concept
has allowed our brand to become one of the world's leading pick'n'mix sweet franchises.
"

Lisa Rosen CEO, Sweet Factory

  • WLR-DSC_0648

    WLR-DSC_0648

  • WLR-DSC_0924

    WLR-DSC_0924

  • WLR-DSC_0145

    WLR-DSC_0145

  • WLR-DSC_0448

    WLR-DSC_0448

  • WLR-DSC_0680

    WLR-DSC_0680

  • WLR-DSC_0854

    WLR-DSC_0854

  • WLR-DSC_0817

    WLR-DSC_0817

  • WLR-DSC_0665

    WLR-DSC_0665

  • WLR-DSC_0570

    WLR-DSC_0570

  • WLR-DSC_0468

    WLR-DSC_0468

  • WLR-DSC_0433

    WLR-DSC_0433

  • Print

    Print

  • tabe and Chairs

    tabe and Chairs

  • Print

    Print

Paragon Clubroom

Paragon Clubroom, First Floor, 140 Leadenhall Street EC3

Utilising the front section of the floor and the footprint of the original 1930’s building is where we have created the ‘Paragon Clubroom’ – an eclectic social space for the staff and where clients can be entertained.

In contrast to the polished and contemporary first floor, we have hinted at a world 80 years ago when the building first opened. 1930’s furniture and bespoke Art Deco rugs laid on oak parquet flooring, replicating the original under the raised access floor. This is a true relaxed and intriguing breakout space. A meeting table that doubles as a table tennis table and a library with over 2,500 vintage books, including first editions and dressed with every day period items. The library is completed with velvet wingback chairs and Eileen Gray tables to complete the immersive experience. The main feature of this space is a long bar that runs the length of the front elevation with self service refreshments at one end and a meeting table at the other all detailed and dress to match the 1930’s theme.

We stripped back the building to reveal the original structure of the Lutyens building, exposing the riveted red oxide iron columns. The ceiling was taken back to the structural soffit, exposing the services with ‘Paragon Logo’ circular lighting rafts as well as a sculptured meeting room wall defining the space and further strengthening brand continuity throughout the scheme.

The project handed over in Jan’16 has proved a great success with these contrasting spaces providing an innovative marketing platform and a stimulating environment for Paragon staff to work, rest and play.